miercuri, 18 mai 2011

UN FEL DE CAL TROIAN

Tribunalul Olt, in sedinta publica din 18.05.2011, a fixat un nou termen de judecata in dos.1705/177/2010, pentru 01.06.2011, in vederea administrarii probei cu inscrisuri noi, la solicitarea intervenientei accesorii Regia Nationala a Padurilor - Romsilva - DIRECTIA SILVICA BIHOR, precum si a recurentei Comisia Judeteana Bihor pentru Stabilirea Dreptului de Proprietate Privata asupra Terenurilor. S-a acordat un termen scurt de doua saptamani.

Instanta a respins ca inadmisibile cererile de interventie accesorii promovate de Directia Generala a Finantelor Publice Olt si de Nicolescu Lucia Constanta, Matei Ion si Sult Gheorghe Adrian, cu motivarea ca petentii justifica un interes in nume propriu( Comisile recurente au pus concluzii de incuviintare in principiu a acestor cereri...).
Instanta a incuviintat cererea de interventie accesorie a Directiei Silvice Bihor cu motivarea ca  aceasta justifica un interes, fiind detinatorul fondului forestier care face obiectul procesului.

Nu cumva aceasta cerere de interventie a Directiei Silvice Bihor a devenit ca urmare a incuviintarii de instanta"un fel de cal troian"pentru Romsilva, in situatia in care se resping recursurile Comisiilor in interesul carora s-a intervenit? 
S-a incuviintat interventia, dar s-a pierdut  inopozabilitatea hotararii vis-a-vis de persoanele fizice/juridice neinvitate/neparticipante la cadrul procesual... Sa facem precizarea ca Muresan Elena si fiul sau, avocat al Colfescu si Rasool, si-au dorit primirea Directiei Silvice Bihor in proces, punand concluzii de incuviintare in principiu a cererii de interventie. 








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu